Overnatning

VANDRERHJEM / VÆRELSER / SUITE


Værelserne er i lyse venlige farver, og 4 af dem har endda panoramaudsigt over Sejerøbugten.


Som overnattende gæst på vores vandrerhjem kan du frit benytte Udsigtens faciliteter. Morgenmad kan købes i vores café, og madpakker kan bestilles i caféen til den efterfølgende dags tur.


På vandrerhjemmet er det muligt at leje værelser med 2, 4 og 6 senge. Det er også muligt at leje en enkelt seng i vores fælles soverum.


Indtjekning kan ske fra kl. 13:00 til 17:30


Seneste udtjekning er kl. 10:00


Priser per nat


Seng i det fælles soverum er 225 kr. per nat.


Garanti for panoramaudsigt

For et tillæg på 150 kr / 21 EUR pr. værelse, bliver du/I garanteret  Danmarks vel nok flotteste udsigt, som I ikke vil hjem fra igen.


Esterhøj Suiten

På 1. salen af Ole Olsens tidligere stuehus ligger Esterhøj suiten, hvor soveværelserne har udsigt til henholdsvis Sejerøbugten og det smukke bakkede landskab og genforeningsstenen på Esterhøj. Fra hemsen er der også kig til vandet. I det lyse og indbydende fællesrum er der sofagruppe, spiseafdeling og køkken med komfur, køleskab og opvaskemaskine. Suiten har eget toilet og brusebad.

Du kan se fotos af Esterhøj Suiten og vandrerhjemsværelser nederst på siden.


Andet

Med i prisen for overnatningen er fri WiFi samt gratis parkering.

Linnedpakker kan lejes for 85 kr. / 12 EUR per person. Linnedpakken indeholder lagen, dynebetræk, hovedpudebetræk samt badehåndklæde.


Booking

Ring +45 51 95 55 70 i dag. Eller send en forespørgsel til info@udsigten-odsherred.dk med dato, antal personer og eventuelle ønsker I har til værelser, og vi vil vende tilbage til dig snarest.


Er du kommet for at fiske i den krystalblå bugt, tilbyder vi leje af fiskestænger og udstyr i vores lille lystfiskershop, så du ikke behøver at medbringe alt hjemmefra. Læs mere om fiskeri på Udsigten her.


Dobbeltværelse

650 DKR / 90 EUR

4-sengs værelse

1.100 DKR / 150 EUR

6-sengs værelse

1.650 DKR / 230 EUR

Esterhøj Suiten (op til 6 personer)

1.900 DKR / 260 EUR

Copyright @ All Rights Reserved.