Lokaleudlejning

LEJ FESTLOKALE PÅ UDSIGTEN


Udsigten har et flot festlokale med plads op til ca. 120 gæster.


Fra festlokalet er der udsigt ud over Sejerøbugten og foran festlokalet er en stor terrassen hvor udsigten kan nydes, ja måske velkomstdrink og kaffen og drinks skal nydes der.


Festlokalet anvendes flittigt til bryllupper, sølvbryllupper, kobberbryllupper, dåb, konfirmationer, runde fødselsdage, familiekomsammen og meget mere.


Når lokalet lejes kan der tilvælges en masse tilvalg som f.eks.:

Bordfodbold, slushicemaskine, fadølsanlæg, bar og barmøbler, stofduge og servietter og ikke at forglemme muligheden for valg at slutrengøring mm.

Festlokalet er meget handicapvenligt.


Fest, overnatning og morgenmad

Der er mange, der benytter sig af lejligheden til at holde fest på Udsigten og tilbyde gæsterne at overnatte og slutte festen af næste morgen med morgenmad på Cafeens panoramaterrasse.


Når festlokalet lejes til fest overtager man lokalet dagen forinden fra kl. 12.00 og afleverer det dagen efter festen senest kl. 15.00. Det vil sige 3 dage så der er god tid til at forberede det hele til festen og stille og roligt få ryddet op dagen efter.


Pris

Prisen for at leje lokalet disse 3 dage er pt. 5.400 kroner plus 30 kr. pr. person hertil tillægges el-/vandforbrug og i perioden 1/9 - 31/5 varme.

Forespørgsler omkring udlejning bedes ske på mail info@udsigten-odsherred.dk eller på tlf. 51 95 55 70.