Om os

Om Udsigten

Vi hedder Kathja og Per - og vi glæder os til at byde dig velkommen på Udsigten!


Udsigten har vel nok Sjællands - ja måske endda Danmarks - smukkeste udsigt. Heraf navnet Udsigten.


Udsigten ligger i Høve, som er Sjællands højst beliggende by ca. 90 meter over havets overflade.


Udsigten består af en række ejendomme heriblandt en ældre 3-længet bondegård, hvor Ole Olesen, stifteren af Nordisk Film, boede. Ole Olesen lavede verdens første stumfilm, som blev optaget i Roskilde fjord, og som hed Løvejagten. Ole Olsen hviler tæt på Udsigten nemlig på den bagvedliggende private gravhøj på toppen af Esterhøj.

Området omkring Udsigten er meget naturskønt og seværdigt. Esterhøj, som ligger lige bagved Udsigten, er et af hovedpunkterne på Geopark Odsherred stien, der er under beskyttelse af UNESCO. H. M. Dronning Margrethe indviede Geokids, en del af Geopark Odsherred stien, i september 2016.Udsigten byder blandt andet på:

- Ferielejligheder med mulighed for overnatning fra 6 personer til 14 personer. Alle overnattende gæster tilbydes morgenmad.


- Vandrehjem med værelser fra 2 senge til 6 senge. Alle vandrehjemsgæster tilbydes morgenmad, ligesom der vil være mulighed for madpakkebestilling.


- Lokaleudlejninger i flere størrelser til fester som fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllupper, familiekomsammen, møder, foredrag, generalforsamlinger, begravelser og meget mere. Nogle af festlokalerne kan lejes med udgang til egen panoramaterrasse.


Området

Udsigten ligger på en stor grund bestående af en masse muligheder for børn og voksne, og særligt skal fremhæves det sekskantede bålhus.


Udendørsarealet omkring Udsigten byder på masser af muligheder for boldspil, petanque, sandkasser, gynger, rutsjebaner i skoven. Ja kun fantasien sætter grænser for, hvad disse pragtfulde omgivelser kan bruges til.

Beliggenheden giver mulighed for en masse oplevelser og aktiviteter i nærområdet. Lige uden for døren ligger Esterhøj og Geopark stien som er under beskyttelse af UNESCO. Og på den anden side ligger Sejerøbugten, som der er panoramaudsigt ud over.


Området er også kendt for sine mange gode fiskemuligheder. Udsigten tilbyder alle folk muligheden for at komme ud at fiske. Både dem, der har fiskegrej, men ikke mindst også dem, som ikke har fiskegrej, eller som ikke har det med på ferie. Oplev en fisketur i noget af Danmarks bedste fiskevand.

Ikke langt fra Udsigten er der desuden meget fine og børnevenlige badestrande.

Du kan læse meget mere om de mange spændende oplevelser og aktiviteter i nærområdet her.


Copyright @ All Rights Reserved.