Cykelhold

CYKELRYTTERE, TRÆNINGSOPHOLD OG CYKELLØB

 

Udsigten ligger på toppen af det meget populære/berygtede Høve Stræde og når du tager cyklen ud fra gårdspladsen på Udsigten, er du allerede ude på de populære cykelruter.

 

Mange cykelryttere/cykelmotionister bruger derfor Udsigten som udgangspunkt i deres cykeltræning eller blot for at nyde nogle gode og spændende cykeldage i noget af Danmarks flotteste terræn og natur.

 

Hvis du hurtigt vil have mange højdemeter i benene, er Udsigten også det helt rigtige sted. I området findes bakker med stigninger op til 19%, ja du læste rigtigt.

 

Udsigten tilbyder til disse cykelophold 2-sengs, 4-sengs, 6-sengs og et 16-sengs værelse.

 

Udover ophold og bespisning tilbyder Udsigten, at cyklerne bliver låst inde når de ikke bruges, hvilket giver en stor tryghed. Cyklerne opbevares hængende så ridser og skader undgås.

 

Udsigten gør rigtig meget for cykelryttere og har lavet ophæng til ca. 60 cykler bagved Caféen som kan anvendes ved pauser og indtagelse af diverse måltider på Café Udsigten.

 

Hvis du vil have motion og gode ben, opleve en helt unik natur med masser af seværdigheder, så foreslå eventuelt nogle af dine træningskammerater, familie/venner og din cykel et ophold eller besøg på Udsigten.

 

Vi håber at se dig og din cykel på Udsigten.

Praktisk cykelparkering, få meter fra hvor du er.

Nem cykelparkering, væk fra vej og nysgerige blikke

Nyd en pause på turen med Danmarks måske flotteste udsigt fra Café Udsigten.