Overnatninger

BED & BREAKFAST / VANDRERHJEM / VÆRELSER / SUITE


Værelserne er i lyse venlige farver, og 4 af dem har endda panoramaudsigt over Sejerøbugten.


Som overnattende gæst på Udsigten kan du frit benytte Udsigtens faciliteter. Morgenmad kan købes i vores café, og madpakker kan bestilles i caféen til den efterfølgende dags tur.


På vandrerhjemmet er det muligt at leje værelser med 2, 4 og 6 senge. Det er også muligt at leje en enkelt seng i vores fælles soverum.


Indtjekning kan ske fra kl. 13:00 til 17:00


Seneste udtjekning er kl. 10:00


Priser per nat

Seng i det fælles soverum er 250 kr. per nat.


Garanti for panoramaudsigt

For et tillæg på 150 kr / 21 EUR pr. værelse, bliver du/I garanteret  Danmarks vel nok flotteste udsigt, som I ikke vil hjem fra igen.


Esterhøj Suiten

På 1. salen af Ole Olsens tidligere stuehus ligger Esterhøj suiten, hvor de 2 dobbeltværelser har udsigt til henholdsvis Sejerøbugten og det smukke bakkede landskab og genforeningsstenen på Esterhøj. I det lyse og indbydende fællesrum er der sofagruppe, spiseafdeling og køkken med komfur, køleskab og opvaskemaskine. Suiten har eget toilet og brusebad.

Du kan se fotos af Esterhøj Suiten og vandrerhjemsværelser nederst på siden.


Feriehuset Strædet

Flot renoveret feriehus på ca. 240 etage kvm med udsigt over Sejerøbugten.

Der er 6 stk. 2-sengsværelser og et af værelserne har yderligere en køjeseng og et andet yderligere en enkeltseng så huset har i alt 15 senge. Der er 3 pæne toiletter og flot nyt køkken samt opholdsrum med stort spisebord.

Til huset hører parkeringsplads til 7 biler og der er en overdækket terrasse med udsigt direkte over Sejerøbugten. Store udenoms arealer. Gode badefaciliteter findes få meter fra huset.


Andet

Med i prisen for overnatningen er fri WiFi samt gratis parkering.

Linnedpakker kan lejes for 95 kr. / 14 EUR per person. Linnedpakken indeholder lagen, dynebetræk, hovedpudebetræk samt badehåndklæde.


Booking

Ring +45 51 95 55 70 i dag. Eller send en forespørgsel til info@udsigten-odsherred.dk med dato, antal personer og eventuelle ønsker I har til værelser, og vi vil vende tilbage til dig snarest.


Er du kommet for at fiske i den krystalblå bugt, tilbyder vi salg af fiskestænger og udstyr i vores lille lystfiskershop, så du ikke behøver at medbringe alt hjemmefra. Læs mere om fiskeri på Udsigten her.


Dobbeltværelse

650 DKR / 90 EUR

4-sengs værelse

1.100 DKR / 150 EUR

6-sengs værelse

1.650 DKR / 230 EUR

Esterhøj Suiten

2.250 DKR / 300 EUR

Feriehuset Strædet (op til 15 personer)

Der betales for strømforbrug. (3,50 kr. per kWh) og slutrengøring (700 kr.)

5.900 DKR / 790 EUR