Bryllupper/andre fester

FESTER PÅ UDSIGTEN


Udsigten er et populært sted for afholdelse af bryllupper og andre store fester, da Udsigten har en fantastisk beliggenhed med panoramaudsigt over Sejerøbugten og masser af natur.

 

Udsigten byder også på gode faciliteter og ikke mindst mange overnatningsmuligheder for gæsterne.

Fra selve festlokalet, som rummer op til 120 gæster, er der udsigt ud over Sejerøbugten. Foran festlokalet er en stor terrassen hvor udsigten kan nydes, ja måske velkomstdrink, kaffen og drinks skal nydes der.

 

Når festlokalet lejes, kan der tilvælges en masse tilvalg som f.eks.:

Fadølsanlæg, bar og barmøbler, stofduge og servietter, flot lofthængt tyl dekoration, æresport og ikke at forglemme muligheden for valg at slutrengøring mm.

 

Udsigten kan også være behjælpelig med at henvise til dygtigt og huskendt køkken- og serveringspersonale.

 

Festlokalet er meget handicapvenligt og alle værelser er allergivenlige.

 

Specielt ved bryllupper

Der tilbydes mulighed for vielse på selve Udsigten, hvor panoramaudsigten over Sejerøbugten og Odden kan nydes.

 

Et af de mange tilvalg der kan vælges, er en flot tyl dekoration af festlokalet, som er særligt populært ved bryllupper.

 

Fest, overnatning og morgenmad

Der er mange, der benytter sig af lejligheden til at holde fest på Udsigten og tilbyde gæsterne at overnatte og slutte festen af næste morgen, med morgenmad på Caféen og herfra naturligvis også nyde panoramaudsigten over Sejerøbugten og Odden.


Når festlokalet lejes til fest, overtager man lokalet dagen forinden fra kl. 10.00 og afleverer det dagen efter festen senest kl. 15.00. Det vil sige 3 dage, så der er god tid til at forberede det hele til festen og stille og roligt få ryddet op dagen efter.

 

Pris

Prisen for at leje lokalet disse 3 dage er pt. 7.600 kroner plus 35 kroner pr. person. Hertil tillægges el-/vandforbrug og i perioden 1/9 - 31/5 varme.

 

Forespørgsler omkring udlejning bedes ske på mail info@udsigten-odsherred.dk eller på tlf. 51 95 55 70 med oplysning om festens anledning, antal deltagere (maksimum 120 personer), samt hvor mange sengepladser, der forventes at blive brug for. Festlokalet og overnatningsfaciliteterne fremvises efter forudgående aftale.

 

Håber Udsigten skal danne rammerne for din/jeres næste fest.